Te voet

De Levels Comedy Club bevindt zich in het hart van Gent, een stad die uitnodigt tot wandelen. Vanaf het Sint-Pietersplein loopt u in ongeveer 15 minuten naar ons toe. Volg de richting van de binnenstad en sla aan de Korenmarkt af in Klein Turkije. Blijf volgen tot u het Goudenleeuwplein bereikt.

Met de fiets

Gent is een fietsvriendelijke stad met talrijke fietspaden en -stallingen. U kunt uw fiets stallen bij de bewaakte fietsenstalling aan de Graslei of gebruikmaken van de onbewaakte fietsenstallingen aan de Korenmarkt, beide op loopafstand van onze club.Met het openbaar vervoer

Tram:

  • Tram T2 biedt een handige route voor bezoekers die vanuit verschillende delen van de stad komen. Stap uit bij de halte "Gravensteen" en wandel van daaruit naar de Goudenleeuwstraat.
  • Tram T3, ideaal voor bezoekers die vanuit de richting van Gent Sint-Pieters komen, stopt aan  halte "Oude Houtlei" op wandelafstand van de club.

Bus:
Diverse buslijnen hebben haltes in de nabijheid van de Levels Comedy Club. Raadpleeg de routeplanner van De Lijn voor de meest actuele informatie en om uw route te plannen.
Trein:
Onze club ligt op 25 minuten wandelen van het station Gent Dampoort en op 35 minuten wandelen van station Gent Sint-Pieters. Aan station Gent Sint Pieters kan u gebruik maken van tram T3 om naar onze club te komen.

Met de auto

De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is Parking Vrijdagmarkt (P1). Houd er rekening mee dat Gent een lage-emissiezone is; controleer vooraf of uw voertuig voldoet aan de vereisten.


Minder mobiel?
Ook dan kan u bij ons terecht. Onze club is voorzien van een lift om u van het gelijkvloers naar de zaal te vervoeren. Wel graag op voorhand verwittigen van uw komst, zodat de helling richting de lift op voorhand geinstalleerd kan worden.


We hopen dat deze informatie helpt bij het plannen van uw bezoek aan Levels Comedy Club. Voor verdere vragen staan we altijd voor u klaar. Geniet van de show!

Voor de meest actuele reisinformatie en dienstregelingen van het openbaar vervoer kunt u de website van De Lijn raadplegen​ (De Lijn)​.